Fata-Icon-1

Școala Gimnazială Măgureni prezintă profesori înțelepți ce ne ajută în situații dificile. Școala ne oferă posibilitatea de a merge la concursuri și olimpiade atât la nivel județean, cât si național, unde s-au obținut rezultate importante la disciplinele : istorie și limba română.
Totodată școala oferă elevilor burse sociale și de merit ce ne motivează să ne extindem cunostințele.

Diana Safta
-
Elev Clasa a-VI-a
Fata-Icon-1

Școala Gimnazială Măgureni este una fantastică. Îmi place la aceasta școală că toți profesorii sunt înțelegători cu toți elevii fie mai răi, fie mai buni, îi fac să ințeleagă ce greșesc și le explică totalitatea lucrurilor.
Domnișoara dirigintă este o profesoară care ne ajută in toate privințele.

Brebenea Sara
-
Elev Clasa a-VI-a
Fata-Icon-1

Din punctul meu de vedere Școala Gimnazială Măgureni este foarte frumoasă. Profesorii sunt foarte buni iar copiii silitori merg la olimpiade și concursuri la care obțin rezultate foarte bune datorită perseverenței lor.
Școala Gimnazială Măgureni este minunată.

Suditu Ema
-
Elev Clasa a-VI-a
Prof-fizica1

Școala Gimnazială Măgureni, unde predau fizica, este o școală cu dotări bune, colegii sunt înțelegători, conducerea este de calitate.
Cele 10 ore pe săptămână, sunt o relaxare pentru mine.

Neagu F.
-
Profesor Fizica
Prof-romana

Școala Gimnazială Măgureni este poarta către cunoaștere, formează oameni și caractere, oferind sprijin și deschizând ușile către inimile celor care îi trec pragul.

Andreescu Roxana
-
Profesoară Limba Română